Ако проучвате пазара на реновирани или нови компютърни томографи, семейството на General ElectricСТ Optima заслужава внимание. В края на краищата, General Electric събира технологични иновации, диагностична ефективност на мощността и работния поток, позволявайки бързо и висококачествено придобиване на изображения при оптимизирана доза.

Нека погледнем по-отблизо скенерите GE CT Optima:

GE Optima 660: GE Optima 660 осигурява изключителна производителност и стойност в широк спектър от процедури. Тя ви позволява да минимизирате дозата, без да жертвате диагностичното качество на изображението. Можете да избирате между 32-срезов, 64-срезов и 128-срезов скенер, което го прави идеален за сърдечни и коронарни ангиографски приложения. Той използва рентгенова тръба Performix 40, което й дава по-дълъг живот от други версии с 40 mm V-Rees детектор. Като опция може да се добави и ASIR (Adaptive Statistical Iterative Reconstruction).

GE Optima 520: Този интелигентен 16-срезов CT скенер създава нов стандарт за клинично съвършенство и диагностична гъвкавост. Той предлага отлично качество на изображението, усъвършенствано оптимизиране на дозата и рационализиран работен процес. Също така има технологични иновации като IQ Enhance, VISR, Xtream Integrated Injector, SmartView Fluoro, Optidose, Volar DAS и др. Той е идеален за ежедневно сканиране с общо предназначение. Можете да избирате между рентгенова тръба Solarix (3.5 MHU) или рентгенова тръба Performix (6.3 MHU). ASIR е опция.

GE Optima 540: Този 16-срезов СТ скенер оптимизира изследването на пациента и осигурява изключително качество на изображението. Той се справя с по-големия обем прегледани пациенти и се фокусира върху задачи, насочени към пациента, което го прави идеален за спешна медицинска помощ. Той също така разполага с тръби Solarix и Performix и е съвместим с опцията ASIR. Неговата ултра-компактна форма се вписва в същото пространство като едносрезов компютърен томограф за по-лесно инсталиране, като същевременно поддържа скорост, мощност и резолюция за всички видове компютърно-томографски приложения.

GE Optima 580 W: GE СТ Optima 580 W осигурява висока производителност, по-голяма гъвкавост и големи възможности. Това е един многофункционален „работен кон“ с широк отвор, който е изключително надежден. Често се използва за бариатрични или онкологични изследвания. Получавате по-голямо зрително поле, генератор 100 kW и рентгенова тръба Performix Pro VCT 100 (8 MHU), както и опцията ASIR.

Винаги можете да разчитате на GE да предостави изпитана и истинска технология с допълнителни подобрения. Това означава ниска крива на обучение! Ще оцените и колко са надеждни тези скенери.

На фирма „Реймед 09“ ЕООД вие можете да направите своята поръчка за всички модели реновирани компютърни томографи на изключително разумни цени.

„Реймед 09“ ЕООД

Бургас 8000

Ул. „Съединение“ № 5

Офис: +359886770002

Мобилен: +359 887 525 400

mario@raymed09.eu

office@raymed09.eu

www.raymed09.eu